Vyhledávání

Účetnictví v telefonu: Money Dnes nyní zdarma i na vašich iPhonech

11.06.2009 18:18

Pokud vlastníte mobilní telefon Apple iPhone a chcete jej využívat lépe než jen na telefonování, hudbu a hry, dávejte nyní dobrý pozor. Připravili jsme pro vás bezplatnou aplikaci pro tuto platformu, díky které budete mít vždy při ruce veškerá důležitá data o vaší firmě i obchodních partnerech a navíc zcela zdarma.

Money Dnes pro iPhone nabízí okamžitý přehled aktuálních měnových kurzů včetně propracované kurzové kalkulačky, která si pamatuje poslední aktualizaci, a je tedy použitelná i off-line. Při vyhledávání jistě oceníte možnost zobrazovat jen oblíbené kurzy. On-line propojení se systémy ARES a VIES vám zprostředkuje přímý vstup do obchodního a živnostenského registru ČR a ověření platnosti daňového identifikačního čísla v rámci EU. Díky daňovému kalendáři už nikdy „neprošvihnete“ zákonnou lhůtu plnění daňových povinností a s pomocí Infoservisu získáte přístup k fundovaným radám daňových poradců k legislativním změnám.

To ovšem není vše. Šestý z modulů Money Dnes vám pošle nejdůležitější data z vašeho Money S3 nebo Money S5 přímo do iPhonu. Máte tak kdykoli a kdekoli k dispozici souhrnný přehled o vystavených fakturách, závazcích a pohledávkách, přijatých objednávkách a cash flow, které si Money Dnes díky zabezpečené komunikaci stáhne přímo z vašeho systému.

Doufáme, že Money Dnes vám dobře poslouží, a jsme rádi, že právě uživatelé systémů Money mohou čerpat maximum výhod této aplikace, které je zdarma ke stažení na App Store.

Money Dnes v Apple iPhoneVíce zde

Zpět

DE BUREAU © 2008 Všechna práva vyhrazena.