Vyhledávání

Servis Money S3

05.05.2009 20:08

Servis Money S3

Standardní technická pomoc poskytovaná uživateli v jeho sídle, nebo v prostorách certifikovaných pracovišť na základě eskalace problému zákazníkem. V běžnou nebo mimopracovní dobu. Cena – 850,- Kč/hod. v pracovní dobu 8-17, příplatky: 50% v pracovní dny mezi 17.00 a 20:00, 100% v ostatních termínech. Přepravní výlohy jsou účtovány dle platného ceníku. Garantovaná dostupnost:

  • Do 24 hodin každý den pro zákazníky s aktivovanou "Servisní smlouvou Priority".
  • Do dvou pracovních dnů pro zákazníky s aktivovanou "Servisní smlouvou Standard", nebo s aktivovanou službou "Osobní konzultant".
  • Dle osobní dohody s technickým oddělením DE BUREAU pro všechny ostatní uživatele. Příplatek 100% za vyžádaný servisní zásah do 24 hodin.

Pokud chcete objednat servis Money S3 volejte 602-466-533, nebo použijte kontaktní formulář.

Servisní smlouva Money S3

Servisní smlouva je určena pro společnosti, které požadují aktuální software, individuální přístup a 100% stav datových souborů. Služba je poskytována ve dvou variantách – Standard a Priority, které se liší reakční dobou. Servisní smlouva zahrnuje:

  • Službu Osobní konzultant – máte možnost si zvolit kteréhokoliv z Certifikovaných profesionálů Money S3 za svého osobního konzultanta. Dostanete zvláštní číslo jeho mobilního telefonu a konzultant je Vám k dispozici v pracovní době od 8 do 17 hod pro řešení Vašich problémů. Váš konzultant zná situaci ve Vaší společnosti je proto schopen řešit Vaše problémy rychle a efektivně. Po dohodě je možné si domluvit pohotovost konzultanta na telefonu i v mimopracovní době za poplatek 20,-/hod.
  • Službu Údržba dat. Váš osobní konzultant Vás jednou měsíčně navštíví a provede kontrolu nastavení a datových souborů. V ceně služby je rozsah do 3 hodin měsíčně a cestovní výlohy do 50km. Při podpisu smlouvy Standard jsou návštěvy prováděny v předem domluvených intervalech, u smlouvy Priority na zavolání.
  • Službu Prioritní výjezdní servis. Při podpisu servisní smlouvy Standard garantujeme servisní zásah do dvou pracovních dnů, u smlouvy Priority do druhého dne.

Servisní smlouva Standard: 3 490,- Kč/měs., servisní smlouva Priority 5 590,- Kč/měs., v obou případech s roční fakturací.

Servisni smlouva Money_ vzor2009.doc (90 kB)

Zpět

DE BUREAU © 2008 Všechna práva vyhrazena.