Vyhledávání

Money S4 a Money S5 certifikovány pro Windows 7

23.10.2009 15:52

Money S4 a S5 jsou jako první informační systémy u nás certifikované pro nová  Windows 7

Windows 7 Compatible Informační systémy Money S5 a Money S4 od společnosti Cígler Software, určené středním a větším společnostem, získaly jako první ERP řešení v České republice finální certifikaci Compatible with Windows 7. Přizpůsobení distribuční verzi nejnovějšího operačního systému rodiny Windows předcházel dlouhý a pečlivý vývoj, jehož výsledkem je maximální kvalita, nejmodernější architektura systémů a samozřejmě také plná kompatibilita i s předchozími verzemi Windows.

Windows 7 jsou novou verzí operačního systému Microsoft Windows pro osobní počítače. Na český trh byly uvedeny 22. října 2009 a jejich hlavním přínosem je zejména vylepšení stávající řady Windows, zrychlení systému a zvýšení uživatelské přívětivosti. Systém Money S5, určený větším společnostem, se stal už 21. října ve večerních hodinách prvním programem na trhu v České republice, který je pro finální, „ostrou“ verzi Windows 7 certifikovaný. Vzápětí jej následoval i informační systém pro střední firmy, Money S4.

„Certifikace pro nás znamená důležitý ukazatel, že oba systémy fungují v prostředí Windows 7 stejně dobře a korektně, jako v předchozích verzích Windows,“ potvrdil Martin Cígler, předseda představenstva společnosti Cígler Software, a.s. „Samotné certifikaci pak předcházela pečlivá, mnohaměsíční příprava a splnění podmínek precertifikačních testů. Právě díky průběžnému testování Money S5 i Money S4 na všech betaverzích a release candidate verzích Windows 7 jsme dokázali naplnit náročná kritéria finálního testu, který byl zveřejněn s jednodenním předstihem před uvedením ostré verze systém na thu.“

Jaký to má přínos pro běžné uživatele? Certifikace na novou verzi Windows 7 neznamená jen to, že programy budou pod tímto operačním systémem fungovat na sto procent. Certifikační testy společnosti Microsoft jsou také zárukou kvality, stability a pečlivého vývoje jednotlivých programů.

Zpět

DE BUREAU © 2008 Všechna práva vyhrazena.