Vyhledávání

Money S3 verze 11.054

22.12.2009 19:09

Změny a novinky Money S3

Tento dokument popisuje všechny novinky, odstraněné problémy a rozdíly mezi verzí 11.053 (v distribuci od 25.11.2009) a verzí 11.054 (v distribuci od 02.01.2010)

Účetnictví

·         K dispozici jsou Připravené seznamy pro rok 2010.

·                   Pokladní doklady / funkce Hromadné přečíslování dokladů – v případě neplátce DPH nebylo možné z důvodu kontroly Data zdanitelného plnění  přečíslovat pokladní doklady.

·                   Byla změněna transformační šablona DPH_MFCR.XSLT: je-li v průvodci tiskové sestavy přiznání k DPH na straně 1/7 v poli Stát uvedená hodnota "Česká republika", "Česká rep.", "Česká r.",  "CZ" nebo "ČR", je tento text převeden při exportu do formátu XML přes tuto transformační šablonu na správnou hodnotu "ČESKO". Chybná hodnota v tomto poli způsobovala problémy s odesíláním přiznání k DPH přes datové schránky – správce daně takové přiznání nepřijal.

·                   Na základě zvýšení snížené a základní sazby DPH a novely zákona o DPH pro rok 2010 byly upraveny vyúčtovací faktury a odpočty záloh.

 

Mzdy

·      Vznikly nové tiskové formuláře pro Českou průmyslovou zdravotní pojišťovnu, a to Vyúčtování zdravotních pojišťoven – formulář VYU_CPZP.frm a Hromadné oznámení zaměstnavatele – formulář HromOzn4.frm.

Ostatní

·                   Elektronické obchodování pomocí obchodu Inshop2000 neumožňovalo v objednávce přijaté stažené z webové prodejny nastavit stav objednávky, přijímat textové zprávy a pracovat se storno doklady.

 

ke stažení verze START

Zpět

DE BUREAU © 2008 Všechna práva vyhrazena.