Vyhledávání

Money S3 verze 11.052

02.12.2009 19:17

Změny a novinky Money S3

Tento dokument popisuje všechny novinky, odstraněné problémy a rozdíly mezi verzí 11.051 (v distribuci od 23.10.2009) a verzí 11.052 (v distribuci od 05.11.2009)

Účetnictví

·                   Při úhradě faktury v cizí měně, kdy na Kartě úhrady bylo zaškrtnuto, že se jedná o Konečnou úhradu, docházelo při uložení pokladního nebo bankovního dokladu k chybovému hlášení.

Sklady

·         V agendách daňové evidence u neplátců DPH bylo při zaúčtování prodejek volbou Na položky zobrazeno chybové hlášení.

·         Nový seznam skladových skupin byl optimalizován pro práci na sítích peer to peer, kde se seznam skladových skupin zobrazoval pomalu. Na sítích peer to peer však nedoporučujeme používat hierarchické členění skladových skupin.

·         V seznamu skladových skupin bylo opraveno vyhledávání a třídění. Pokud využíváte hierarchickou strukturu skladových skupin, vyhledávání a třídění bude fungovat pouze pro každou úroveň skladových skupin samostatně.

·         Při rychlém hledání v seznamech je nyní možné zrušit hledání a současně označit záznam jedním stiskem myši.

·         V tiskové sestavě Sklady / Tiskové sestavy / Výpis stavu zásob v režimu Rezervace a objednávky se za určitých okolností nevypisovaly pohyby předpokládaných příjmů nebo výdajů přesto, že počet objednaných nebo rezervovaných kusů zásoby byl nenulový.

Mzdy

·                   Podle platné legislativy dochází ke zrušení karenční doby u karantény. To znamená, že zaměstnanci náhrada mzdy za karanténu přísluší již od prvního pracovního dne ve výši 60 % průměrného redukovaného výdělku.

·                   Pokud na Kartě mzdy došlo k editaci průměrného hodinového výdělku na záložce Odpracováno, program s touto editovanou částkou nepočítal při výpočtu nemocí a mzdových příplatků

Ostatní

·                   Při odesílání zprávy do Datové schránky je nyní možné zvolit, zda se tisková sestava bude exportovat ve formátu PDF nebo nově ve formátu XML. Pokud k dané tiskové sestavě existuje tranformační šablona, je možné sestavu do datové schránky odeslat i v této podobě (například přiznání k DPH na finanční úřad).

 

Zpět

DE BUREAU © 2008 Všechna práva vyhrazena.