Vyhledávání

Money S3 verze 11.033

18.02.2009 20:29

Zveřejněna nová verze Money S3 11.033 s funkcí CreditInfo a novým modulem Aktivní saldo

17. února 2009 byla zveřejněna nová verze Money S3 ve formě kompletního instalačního balíčku i úsporného přechodu z předchozích verzí. Nová verze přináší zajímavou funkci pro ověřování solventnosti firem přímo z Adresáře a nový modul „Aktivní saldo" pro usnadnění účetních závěrek.

Nová funkce: prolustrujte si svého obchodního partnera pomocí CreditInfo

Money S3 je od verze 11.033 propojeno s CreditInfo - službou Firemní lustrátor společnosti CreditInfo Czech. Tato služba běží standardně na internetu a vy jejím prostřednictvím získáte přímo z Adresáře podrobné informace o zadané firmě (základní údaje, kreditní skóring, platební morálku, činnosti, informace o konkurzu či likvidaci, účetní závěrky nebo dokonce i úplné kreditní zprávy o subjektu a další.). Přístup ke službě najdete v Adresáři pod tlačítkem CREDITINFO, které vás navede přímo na www stránky služby. Více informací o této funkci nalezete v popisu modulu Adresář.

Nový modul: usnadněte si účetní závěrku s „Aktivním saldem"

Tento modul umožňuje operativní řešení saldokontních zápisů, tj. úpravy prvotních dokladů v podvojném účetnictví tak, aby práce účetních na tzv. "čištění salda" byla efektivní a podstatně jednodušší. U větších firem může měsíčně ušetřit 2-3 dny práce účetní. Manažerům a účetním poskytuje aktivní saldo nové analytické informace z účetního deníku i za více účetních roků současně. Modul je datovou kostkou nad účetním deníkem a jednotlivé agregační úrovně jsou zobrazené v přehledném seznamu. Poskytuje tiskové výstupy včetně grafů a exportu celého seznamu do Excelu v libovolných úrovních a přehledně a pohodlně zobrazí jednotlivé agregační úrovně - zvolené konfigurace podle vybraných proměnných (účet, IČ, párovací symbol, datum, středisko, zakázka a činnost).

Jak si modul „Aktivní saldo" vyzkoušet a zakoupit

Přejete-li si Aktivní saldo nejprve vyzkoušet, můžete tak učinit ve Start verzi Money S3 11.033 a vyšší, kterou nainstalujete do odlišné složky, než v jaké máte stávající licencovanou verzi.

Modul Aktivní saldo se za cenu 2 990 Kč dá koupit podobně jako ostatní moduly, např. „Sklady A".

Zpět

DE BUREAU © 2008 Všechna práva vyhrazena.