Vyhledávání

Daňová přiznání včas, pohodlně a bezchybně díky daňové kanceláři TaxEdit S3. Navíc se slevou 30 %

31.01.2011 19:56

Podáváte daně za svou firmu nebo za své klienty? Chcete mít jistotu, že je podáte včas a bezchybně? Chcete mít vždy aktuální daňové formuláře a navíc znát i jejich historii a řadu dalších funkcí? Chcete si ušetřit spoustu práce i času? Vyberte si TaxEdit S3, profesionální daňovou kancelář, propojenou s Money S3. Nabídka platí pouze do 6. února 2011.

Pozor, výběr daní je nyní přísnější – sledujte náš daňový a účetní servis pro uživatele Money S3

Nový daňový řád s platností od 1. 1. 2011 stanovuje přísnější podmínky při sankcích za pozdní podání daňového tvrzení. Především pokuta nově vyplývá automaticky přímo ze zákona, nikoli z rozhodnutí správce daně, a přibyly i další změny. Hlídejte si své daně a podejte je správně a včas.

 


Jak vám TaxEdit S3 ulehčí práci se všemi typy daňových přiznání

TaxEdit pro Money S3 je profesionální software určený pro snadné a rychlé sestavení a tisk různých typů daňových přiznání s přímým přístupem k nápovědě a poučením k jednotlivým řádkům formuláře. Údaje se vkládají do obrazovkových šablon, které věrně zobrazují reálné formuláře, a dostupná data TaxEdit čerpá přímo z Money S3.

TaxEdit S3 obsahuje moduly pro DPH, daně z příjmů, registraci, zaměstnance, silniční daň, majetkovou daň, přiznání k dani z nemovitosti, k dani darovací, spotřební daň a řadu dalších, a to až pro deset poplatníků.

Objednejte si TaxEdit S3 pro snadná a rychlá daňová přiznání právě teď a s výhodnou slevou

Běžná cena systému TaxEdit S3 je 4600 Kč bez DPH. V rámci akce ho můžete získat s 30% slevou za pouhých 3190 Kč. Ušetříte tak 1410 Kč!

 

Zpět

DE BUREAU © 2008 Všechna práva vyhrazena.